Veelgestelde vragen

Wat is er zo bijzonder aan de Slurpy rietjes?

De meeste rietjes zijn niet goed schoon te maken. Vroeger gooide je alle rietjes na 1 keer gebruiken weg. Gelukkig doen we dat niet meer, want het milieu werd er behoorlijk door belast. Bij de meeste herbruikbare rietjes krijg je een borsteltje waarmee je de rietjes kunt schoonmaken. Het nadeel is dat je nog steeds niet kunt zien of je rietje nu echt wel schoon is geworden. Bovendien moet je ook het borsteltje schoonmaken. Het is dus erg omslachtig en bovendien niet hygienisch. Omdat je het Slurpy rietje kunt openklappen door het unieke sluitsysteem, is het schoonmaken zo gebeurd en kun je bovendien goed zien of het rietje echt wel schoon is. Dat drinkt wel zo lekker toch? De rietjes mogen ook in de vaatwasser voor een extra goede wasbeurt. Lees hier meer over het unieke sluitsysteem.

Hoe maak ik mijn Slurpy rietjes schoon?

De Slurpy rietjes zijn heel makkelijk schoon te maken door het unieke sluitsysteem. Lees er hier alles over.

Zijn de Slurpy rietjes veilig in gebruik?

Slurpy rietjes zijn gemaakt van goedgekeurd en 100% voedselveilig siliconen materiaal. Ze zijn zacht en flexibel. Dat betekent dat je de Slurpy rietjes veilig kunt gebruiken.

Per hoeveel zijn de Slurpy rietjes verpakt?

De Slurpy rietjes zijn verpakt per 4 stuks. Je kunt kiezen tussen 4 dezelfde kleuren, dus 4x roze, 4x blauw of 4x limegroen. Wil je liever meerdere kleuren? Kies dan voor een verpakking waar 2 verschillende kleuren in zitten.

Kan ik de rietjes nog retourneren?

Omdat de rietjes een hygiënisch product zijn, kunnen ze alleen worden geretourneerd als de verpakking helemaal ongeopend is. Zo waarborgen we de veiligheid voor al onze klanten.

Hoe lang duurt het voordat ik de rietjes in huis hebt?

Als je je bestelling hebt geplaatst, proberen de slurpy siliconen rietjes nog dezelfde werkdag te versturen (bij bestellingen voor 15.00 uur). Bestellingen na dit moment zullen de volgende werkdag worden verstuurd. Meestal komen je siliconen rietjes dan al de volgende werkdag bij je binnen. Let op: het kan druk zijn bij de postbezorging. Het pakketje laat dan even wat langer op zich wachten. Heb je 4 werkdagen na je bestelling nog niets binnen? Bel of mail ons dan even! 

Wat zijn de verzendkosten van de rietjes?

De verzendkosten van de rietjes binnen Nederland zijn euro 1,95 maar bestel je voor meer dan euro 15,- dan versturen we je Slurpy rietjes helemaal gratis!


Ik wil een grote hoeveelheid Slurpy rietjes bestellen, kan dat?

Jazeker, bel of mail ons met je vraag en geef door hoeveel je er nodig hebt, dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb een (online) winkel en wil de Slurpy rietjes verkopen, kan dat?

Jazeker kan dat! Bel of mail ons met je wensen en we zullen je de nodige informatie toesturen.

Hoe lang zijn de rietjes?

De lengte van de Slurpy rietjes is ongeveer 23cm. Zijn ze te lang naar je smaak? Je kunt ze eenvoudig op lengte knippen.

Kan ik ook warme dranken drinken met mijn Slurpy rietje?

Ja! Dat is het mooie van siliconen rietjes, die zijn niet vatbaar voor warmte. Thee, koffie en andere warme dranken zijn geen enkel probleem.

Ik heb een andere vraag

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Slurpy rietjes. Bel of mail ons met je vragen en dan helpen we verder. Tot snel!